Valitse sivu

Farmisopimus tulee tehdä 28.4. mennessä ja kaksoisedustussopimus ennen ylemmän sarjatason joukkueen ensimmäistä ottelua. Kirjaamismaksu on farmisopimuksen osalta 200 € / sopimus ja kaksoisedustussopimuksen osalta 100 € pelaajaa kohden.

Sopimusten tekemiseksi seuran hallintaoikeuden haltija kirjautuu tulospalvelujärjestelmään osoitteessa ttk.pesistulokset.fi. Vasemman laidan valikosta valitaan omat joukkueet ja seuran nimen kohdalta painike ”tiedot”. Tehdyt sopimukset pääsee näkemään ja uusia sopimuksia tekemään kohdasta ”sopimukset”.

Lisäkysymykset tulospalvelujärjestelmään ja esimerkiksi käyttäjäoikeuksiin liittyen pyydetään lähettämään osoitteeseen tulospalvelu(ät)pesis.fi.

Farmisopimus

Farmisopimus tehdään emoseuran ja farmiseuran välille, kahdelle eri sarjatasolle. Farmisopimukseen nimetyt pelaajat voivat siirtyä alemmalta sarjatasolta ylemmälle ilman karensseja ja toiseen suuntaan kilpailumääräysten 11 §:n (pelaaminen eri sarjatasoilla) mukaisesti. Joukkue voi olla mukana kahdessakin farmisopimuksessa – olettaen, että toisessa se on emäseura ja toisessa farmiseura. Yksi pelaaja voidaan nimetä vain yhteen farmisopimukseen, kun pelaajan edustusoikeus on emäseurassa.

Tarkemmat tiedot farmisopimuksista löytyvät kilpailumääräyksistä.

Kaksoisedustussopimus

Kaksoisedustusoikeus mahdollistaa alle 25-vuotiaan pelaajan pelaamisen kahdella eri aikuisten sarjatasolla ilman karensseja 1.8. saakka. Sopimukseen kuuluvat joukkueet voivat olla molemmat samasta seurasta tai kahdesta eri seurasta. Joukkueella voi olla maksimissaan kaksi kaksoisedustussopimusta – olettaen, että toisessa sopimuksessa toinen osapuoli on ylemmän sarjatason joukkue ja toisessa sopimuksessa alemman sarjatason joukkue. Yhteen sopimukseen on mahdollista nimetä maksimissaan kolme pelaajaa, samasta tai vaikka kolmesta eri joukkueesta.

Tarkemmat tiedot kaksoisedustussopimuksista löytyvät kilpailumääräyksistä.