Valtakunnallista koulutusta ei tänä keväänä järjestetä, mutta sen sijaan tallenne viime vuoden koulutuksesta löytyy tästä uutisesta. Kouluttajana toimii Mari Timgren. Lisäkysymyksiä ja palautteita on mahdollisuus lähettää osoitteeseen tulospalvelu(ät)pesis.fi.

Kattavat ohjeet löytyvät tulospalvelujärjestelmästä, hallintapuolen etusivulta ttk.pesistulokset.fi. Samassa osoitteessa voi asettaa uuden salasanan tai luoda kokonaan uuden käyttäjätilin järjestelmään. Kun käyttäjätili on luotu, seuran tai joukkueen hallintaoikeuden haltija pystyy lisäämään kirjurointioikeuksia järjestelmään haluamalleen määrälle henkilöitä.

Kaikki viralliset pesäpallo-ottelut ovat nykyään sähköisen kirjauksen piirissä. Laaja kirjaus on pakollinen Superpesiksessä, Ykköspesiksessä, suomensarjassa, nuorten Superpesiksessä ja nuorten Ykköspesiksessä.