Ilmoittautuminen aukeaa sunnuntaina 3.3. seuraavasti:

Naperoleiri klo 12.00
Tenavaleiri klo 12.30
Nuorisoleiri klo 13.00
Suurleiri klo 13.30

Ilmoittautuminen tapahtuu kirjautumalla sisään tulospalvelussa (ttk.pesistulokset.fi/ilmoittaudu), täyttämällä verkkolomake halutun leirin kohdalta sekä maksamalla joukkue- ja tuomarimaksun 30 minuutin kuluessa lomakkeen lähettämisestä. Mikäli maksua ei määräajassa ehdi maksaa, järjestelmä peruuttaa ilmoittautumisen ja se on tehtävä kokonaan uudestaan.

Huomaattehan, että ainoastaan verkkopankkimaksu on mahdollinen. Jokaiseen maksusuoritukseen lisätään 0,35 euron transaktiomaksu. Verkkopankkien maksulinkit ovat aktiivisia 30 minuuttia ilmoittautumislomakkeen täyttämisestä ja lähettämisestä. Järjestelmään kirjautunut henkilö saa tiedot myös sähköpostiinsa (tarkistathan tarvittaessa roskapostikansion), josta ne voi välittää esimerkiksi taloudenhoitajalle. Leirin täyttyessä ilmoittautumisjärjestyksen määrittää verkkolomakkeen täyttäminen ja lähettäminen järjestelmään. Tämän lisäksi ilmoittautumisen vahvistava joukkue- ja tuomarimaksu tulee olla maksettuna 30 minuutin sisään.

Leirin täyttyessä viimeistä paikkaa myöten, voi joukkue tämän jälkeen ilmoittautua varapaikalle erillisellä lomakkeella. Leiriorganisaatio selvittää mahdollisuuden lisäpaikkoihin ja tiedottaa joukkuetta viikon sisällä tilanteesta.

Tarkemmat lisätiedot muun muassa joukkue- ja tuomarimaksusta sekä leiripassien hinnat löytyvät täältä: https://www.pesis.fi/pesisleirit/leiri-info/ilmoittautuminen/

Leirien pelaajapankki, jossa seurat voivat etsiä täydennystä joukkueisiinsa avataan 2.4.

Tuomareiden ja tarkkailijoiden ilmoittautuminen avataan 1.4.