Pesäpalloliiton seurakehittäjät Mona Hupli-Kotiranta ja Mika Mikola jatkavat helmikuussa pesäpalloseurojen yhteisiä kohtaamisia Teamsin välityksellä. Maksuttomiin tapahtumiin tulee ilmoittautua etukäteen – linkki löytyy tämän artikkelin lopusta. 

Pesisliikkariseurojen tapaaminen 7.2.

Pesisliikkariseurojen kevään ensimmäinen tapaaminen järjestetään torstaina 7.2. klo 17.30–19. Tapaamisessa tärkeimpinä teemoina ovat pesisliikkarituen haku sekä myöhemmin keväällä lanseerattava pesisliikkarin uusi konsepti.

Pesisliikkariseurojen tapaamiseen lähetetään teams-kutsu kaikille pesisliikkaria järjestäville seuroille.

 

Teematiistai: aikuisten harrastepesis 13.2.

Teematiistai pureutuu tällä kertaa aikuisten harrastepesikseen.

Pelaaminen kiinnostaa aina kaiken ikäisiä. Moni on mukana pesistoiminnassa oman kunnon ja terveyden vuoksi, osa ihan vaan pitääkseen hauskaa hyvässä seurassa. Tämä koskee varsinkin aikuisia harrastepelaajia.

Pesisseurat voivat hyödyntää tämän innon tarjoamalla lasten pesiksen lisäksi myös aikuisille suunnattua harrastepesistä. Osa seuroista onkin oivaltanut mahdollisuuden tarjoamalla joko lady-pesistä, äijäpesistä, sekapesistä tai puulaakia.

Pesistä harrastetaan usein vapaamuotoisesti kaveriporukoissa. Toisaalta riittävän suuren porukan saaminen kokoon voi olla pelaamisen haasteena. Siksi seuran organisoima harrastepesis kokoaa innostuneet samalla kentälle, jolloin kopittelut, lyöminen ja ennen kaikkea pelaaminen on mahdollista.

Oletteko muuten miettineet samalla millaista energiaa ja uusia toimijoita harrastepelaajat voisivat tuoda seurayhteisöönne?

Pohdimme tätä agendaa yhdessä tiistaina 13.2. klo 18.00–19.30 (Teams).

 

Tuet ja avustukset -infotilaisuus 22.2.

Monelle lienee tuttuja esimerkiksi Kesäduuni OP:n piikkiin tai S-ryhmän kannustajat. Leader-hanke, säätiöiden tuet tai jopa yksittäisten yritysten ja tahojen tarjoamat stipendirahastot voivat hyödyttää seuraasi.

Tilaisuudessa esitellään useita tukimuotoja niin seuroille kuin joukkueille. Tule kuulemaan, mitä tukimuotoja on tarjolla etenkin nyt keväällä ja hyödynnä vinkit!

Tuet ja avustukset -infotilaisuus järjestetään torstaina 22.2. klo 17.30–18.30 (Teams).

 

Joukkueenjohtajien iltakahvit 22.2.

Joukkueenjohtajien iltakahveja järjestetään tulevan kevään aikana kerran kuukaudessa. Tilaisuudessa keskustelu on pääosassa, ja joukkueenjohtajat pääsevät itse kysymään sekä myös jakamaan omia toimivia käytänteitä teemoihin liittyen.

Joukkueenjohtajien iltakahvien ajankohdat ja teemat:

Helmikuu – to 22.2. klo 19.00–20.00 – Varainkeruu
Maaliskuu – ti 12.3. klo 17.00–18.00 – Joukkueen yhteishengen luominen
Huhtikuu – ke 17.4. klo 18.00–19.00 – Otteluiden striimaus

 

Tilaisuuksiin pääset ilmoittautumaan TÄSTÄ. 
Voit ilmoittautua joko yhteen tai useampaan tilaisuuteen samalla kertaa.

Lisätietoa tilaisuuksista seurakehittäjiltämme:
Mika Mikola / mika.mikola@pesis.fi / 050 557 8522
Mona Hupli-Kotiranta / mona.hupli-kotiranta@pesis.fi / 040 761 3068