Suosituimmiksi leireiksi nousivat odotetusti Seinäjoen Etenee-leiri ja Tampereen alueleiri. Molemmat ovat vastaanottaneet jo lähes 100 joukkueilmoittautumista. Innostus on ollut suurta myös Laihian Etenee-leirille ja Liperin Kunnarileirille, jotka kolkuttelevat kapasiteettiensa ylärajoja. Yhteensä joukkueita kirjattiin leireille kahden ensimmäisen tunnin aikana jopa 350.

Ilmoittautuminen tapahtuu tulospalvelujärjestelmässä, josta näkee myös ajantasaisen ilmoittautumistilanteen. Kattavat ohjeet ilmoittautumiseen ja ennakkomaksun (joukkue- ja tuomarimaksu) maksamiseen löytyvät leirisivuilta.

– Innostus leireille on ollut jälleen valtavan suurta, mikä on tosi iloinen asia. Leirielämykset ovat ikimuistoisia ja innostavat nuoria jatkamaan harrastuksen parissa. Jos oman joukkueen ilmoittautuminen on vielä tekemättä, kannattaa toimia pikaisesti, Pesäpalloliiton nuorisopäällikkö Anriika Heinonen huomauttaa.

Jos leiri ehtii täyttyä, joukkue voi ilmoittautua myös erillisellä lomakkeella varapaikalle. Leiriorganisaatio kartoittaa tilanteen ja selvittää, pystytäänkö lisäpaikkoja järjestämään.