Valitse sivu

Pelaajasiirron tekeminen edellyttää tunnukset järjestelmään eli alkuun tulee kirjautua sisään tai rekisteröityä palvelun käyttäjäksi. Jos salasana ei ole tiedossa, järjestelmä ohjeistaa asettamaan sen uudelleen.

Pelaaja etsitään järjestelmästä haulla, joka toimii vastaavasti kuin pelaajan liittäminen joukkueeseen. Tämän jälkeen valitaan siirron tyyppi, täysseurasiirto tai määräaikainen siirto. Seuranimien kanssa tulee olla tarkkana, jotta uusi seura tulee valittua oikein.

Ennen pelaajasiirron tekemistä uuden seuran tulee varmistaa hyväksyntä siirrolle vanhalta seuralta sekä pelaajalta tai alaikäisen pelaajan osalta huoltajalta. Kun siirto on tehty järjestelmään ja kirjaamismaksu maksettu, kaikkien kolmen osapuolen on se vahvistettava. Mikäli seuralla on taloudellisia velvoitteita hoitamatta, seurasiirtojen tekeminen ei ole mahdollista.

Pelaajasiirron kirjautuminen edellyttää kirjaamismaksun maksamista samoin tein. Mikäli kirjaamismaksua ei makseta, siirto ei astu voimaan.

Seuran tiedoista löytyy pelaajasiirtovastaavan rooli, jonka haltija pääsee hyväksymään tehdyn siirron. Jos seuralla ei ole pelaajasiirtovastaavaa määriteltynä, yhteyshenkilöllä on vastaava oikeus. Seuran hallintaoikeuden haltija pääsee lisäämään seuralle haluamansa määrän toimijoita eri rooleihin.

Ongelmatilanteissa kysymykset pyydetään ohjaamaan tulospalvelun sähköpostiosoitteeseen tulospalvelu(ät)pesis.fi, mikäli esimerkiksi pelaajaa ei löydy järjestelmästä tai käyttäjäoikeuksien osalta on epätietoisuutta.

Farmi- ja kaksoisedustussopimusten hallinnointi siirtyy jatkossa myös tulospalvelujärjestelmään. Näitä sopimuksia pääsee kirjaamaan tammikuusta alkaen.