Valitse sivu

Super-JoMa Oy on nimennyt uudeksi toimitusjohtajaksi Nemo Huhdan, 28. Huhta siirtyy JoMaan Joensuun Tempur-myymälän myymäläpäällikön pestistä. Huhta aloittaa JoMan toimitusjohtajana 1.1.2024.

– Todella hienot fiilikset tulevasta ja odotan innolla, että pääsen aloittamaan työni huippuorganisaatiossa. Olen seurannut JoMan otteita läheltä vuosien ajan, mutta tulen silti uuteen ympäristöön pesäpallon ulkopuolelta. Urheilu on ollut aina iso osa elämää ja oma tausta löytyykin jääkiekon puolelta, Huhta kommentoi.

Jääkiekkourallaan Huhta pelasi U20 SM-liigaa Jokipojissa ja Suomi-sarjaa joensuulaisessa Kiekkokoplassa sekä Kalajoen JHT:ssä. Urheilu-uran päättymisen jälkeen mies on työskennellyt Tempurin palveluksessa viimeiset neljä vuotta ja nyt edessä ovat uudet haasteet pesäpallon parissa JoMan toimistolla.

– JoMassa on tehty viime vuosina hienoa työtä kentällä sekä sen ulkopuolella. Tämä työ on mahdollistanut sen, että kirkkaimmista mitaleista taistellaan joka vuosi. Tulevallakin kaudella sekä naisten että miesten joukkueet ovat kiinnostavia ja erittäin kilpailukykyisiä. Bolt Stadionin puitteet ovat loistavat, minkä ansiosta ottelu voi olla yleisölle sekä laadukasta pesäpalloa, mutta myös elämys.

Tulevaisuuden näkymissä on tapahtumatuotannon ja kumppaniverkoston kehittäminen.

– Suunnitelmissa on kehittää ottelutapahtumaa entisestään ja myös ideoida muita pesäpallon ulkopuolisia tapahtumia stadionille. Yleisömäärät olivat jo viime kesänä hyvässä nosteessa ja tarkoitus on olla jatkossakin yksi Superpesiksen seuratuimmista seuroista. Tarkoituksena on saada tapahtumatuotannosta jatkuva ja kannattava tulonlähde muun toiminnan ympärille.

– Joensuun Mailan kumppaniverkosto on laaja, eikä sen tärkeyttä voi liikaa korostaa, sillä jokainen matkassa mukana oleva on iso palanen onnistunutta kokonaisuutta. Koen erityisen tärkeänä pitää huolta kumppanuuksista, joista jokainen omalla panoksellaan mahdollistaa sen, että Joensuussa pelataan huippupesäpalloa joka vuosi, päätti Huhta.

Super-JoMa Oy aloitti uuden toimitusjohtajan haun runsas vuosi sitten. Taustayhtiön hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtajan pestiä vuoden ajan hoitanut Joni Nousiainen on tyytyväinen lopputulokseen.

– Rekrytointiprosessi venähti suunniteltua pidemmäksi, kun halusimme löytää juuri meidän näköisen tekijän. Nemon persoona, aitous ja reiluus vakuuttivat hallituksen mitä pidemmälle hakuprosessi eteni. Hänestä saamme varmasti motivoituneen ja eteenpäin pyrkivän tekijän kehittämään edelleen joensuulaista pesäpalloa, Nousiainen kommentoi.

Tulevaisuuteen katsotaan JoMan toimistolla positiivisin mielin.

– Olemme rakentaneet kaikkinensa JoMan organisaatiota ja resursseja pitkin tätä vuotta. Onkin hienoa todeta, että olemme löytäneet tekijät niille paikoille mihin vahvistusta tarvittiin. Tehdyt muutokset palvelevat varmasti joensuulaista pesäpalloa ja sen ympärillä toimivia sidosryhmiä pidemmällä aikavälillä ja toiminnan laatu tulee nousemaan, päätti Nousiainen.