Valitse sivu

Kouluttajat tulevat Superpesiksen terävimmältä huipulta. Campin rehtori, kokenut Topi Kosonen on vuoden pesäpalloilija, vuoden lukkari ja 10-kertainen Itä-Länsi-pelaaja. Kososen tavoin Joensuun Mailaa edustaa erinomaisen kauden pelannut Veera Toikka, joka valittiin uransa ensimmäiseen naisten Itä-Länteen tänä vuonna. Kouluttajakvartetin täydentävät Seinäjoen Maila-Jussien Johanna Karjanlahti ja Kouvolan Pallonlyöjien todellinen tulevaisuuden lupaus Elias Pitkänen.

– Juniorien lisäksi toivon, että valmentajat käyttäisivät tilaisuuden hyväkseen. Campilla pääsee sparraamaan omia tietojaan valtakunnan huippujen kanssa, näkemään heidän tekemistään lähietäisyydeltä ja käymään antoisia keskusteluja, Lukkari Campin järjestelyistä vastaava Matti Mansikka vinkkaa.

Lukkari Campille ilmoittaudutaan Suomisportissa!

Jo perinteeksi muodostuneelta Lukkari Campilta on noussut lautasvelhoja lajin terävimmälle huipulle. Nyt kouluttajina toimivat Johanna Karjanlahti ja Veera Toikka ovat itse osallistuneet useille campeille junioripelaajina. Mukana olivat tuolloin myös valmentajaisät Jari Karjanlahti ja Vesa Toikka.

– Todella hienoa olla nyt mukana kouluttajana. Näiltä campeilta on itsellä niin hyvät muistot, kun täällä oli mukana junnulukkarina, Karjanlahti iloitsee.

– Ehdottomasti samaa mieltä. Pystyy samalla antamaan itse tuleville lukkareille jotain siitä, mitä itse on Campeilta aikanaan saanut – tosi hyödyllisiä tietoja ja taitoja pelaajapolulle, säestää Toikka.

Lappeenrantalaisen Pesä Ysien kasvatti Topi Kosonen on pelannut yli 500 runkosarjan superpesisottelua raahelaisen Pattijoen Urheilijoiden ja Joensuun Mailan joukkueissa. Kuva: Joona-Pekka Hirvonen

Lukkari Campin hinta on 195 € osallistujaa kohden sisältäen valmennuksen ja harjoittelun, oheisohjelmat, majoituksen täysihoidolla sekä Sport Span ja kuntosalin käytön. Yksi hyvä vaihtoehto on lähteä viettämään talvilomaa koko perheen voimin Tanhuvaaran Urheiluopistolle, joka tarjoaa monipuolisesti liikunnallisia aktiviteetteja.

Suuren suosion saanut Lukkari Camp järjestetään jo 14. kerran. Historia tuntee vain yhden välivuoden, kun koronatilanne pakotti peruuttamaan tapahtuman 2020.

– Lähdimme Pekka Arffmanin kanssa 2009 tätä suunnittelemaan. Aluksi leiritys oli kaksipäiväinen, sitten se laajeni kolmipäiväiseksi. Camp otti heti tulta alleen ja saavutti suuren suosion. Vuosien varrella tästä on tullut kohtaamispaikka nykyisille huippulukkareille ja tuleville tähdille – hienompia kohtaamisia en voisi kuvitella, Matti Mansikka päättää.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Ilmoittautuminen Lukkari Campille Suomisportissa

Lisätietoa Lukkari Campin esitteestä (pdf)

Lisäkysymykset ja -tiedot koko perheen osallistumismahdollisuuksista:

Matti Mansikka
matti.mansikka(ät)mm-coach.fi
040 075 6053