Ilmoittautuminen turnaukseen jatkuu 3.12.2023 saakka tai niin pitkään kuin paikkoja on jäljellä.

– Todella hyvin on turnaus vetänyt viime vuosina, hallissa on riittänyt vilskettä kaikkina päivinä aamusta iltaan. Enempää joukkueita ei oikein voida ottaa, kun kapasiteetti tulee vastaan. Kannattaa siis ilmoittautua pikaisesti mukaan. Ilmoittautumisjärjestyksessä paikat täytetään, Haminan Palloilijoiden toiminnanjohtaja Marko Hovi kertoo.

Turnaukseen osallistuvien pelaajien on tärkeää varmistaa vakuutusturvan olemassaolo. Uuden kauden pelaaja-, tuomari- ja pelinjohtajalisenssit ovat saatavissa Suomisportista.

Turnauksessa ei järjestetä varsinaisia sarjoja, eikä sarjataulukoita pidetä. Tärkeintä on päästä pelaamaan harjoituskauden keskellä, antaa mahdollisuuksia kokeiluihin ja tarjota kokemuksia mahdollisille uusille pelaajille.

Lisätiedot ja linkki ilmoittautumiseen löytyvät Haminan Palloilijoiden nettisivuilta.

Tiedustelut turnaukseen liittyen: Marko Hovi | 044 555 1474 | marko.hovi(ät)haminanpalloilijat.net