Valitse sivu

Verkkosivu-uudistuksella halutaan saada kaikki pesäpalloon liittyvä tieto paremmin saataville niin seuroille, kannattajille, yhteistyökumppaneille, uusille harrastajille kuin muillekin pesäpallosta kiinnostuneille. Tällä hetkellä Pesäpalloliiton verkkosivu pesis.fi sisältää paljon tietoa pesäpallosta, mutta uusien sivujen myötä tiedon löydettävyyttä on tarkoitus parantaa merkittävästi.

‒ Kaikki sivustot integroidaan toimivaksi kokonaisuudeksi. Odotamme mielenkiinnolla, kun pääsemme keväällä julkaisemaan uudet ja upeat sivut kauteen 2024 lähdettäessä. Teemme kokonaisvaltaisen verkkosivu-uudistuksen palvellaksemme pesäpallon kannattajia, seuratoimijoita ja muita käyttäjiä aiempaa paremmin. Erityisesti haluamme parantaa pesis.fissä käytettävyyttä ja tiedon löytämistä, sanoo Pesäpalloliiton toiminnanjohtaja Miika Rantatorikka.

Superpesiksen verkkosivuille on muun muassa suunnitteilla tuoda reaaliaikaisesti otteluiden tulostietoja.

‒ Superpesis.fi on keskeinen kanava, johon pesiskuluttajat halutaan ohjata ja heille halutaan tarjota ulkoasultaan ja sisällöltään mielenkiintoinen sivusto. Merkittävä uudistus on tulospalvelun integroiminen sivustolle, Rantatorikka jatkaa.

Uudet verkkosivut toteuttaa Nitro.