Monelle lienee tuttuja esimerkiksi Kesäduuni OP:n piikkiin tai S-ryhmän kannustajat. Leader-hanke, säätiöiden tuet tai jopa yksittäisten yritysten ja tahojen tarjoamat stipendirahastot voivat hyödyttää seuraasi.

Tuet ja avustukset -infotilaisuus järjestetään ma 25.9. klo 17.30–19.00 Teamsin välityksellä. Tilaisuudessa esitellään useita tukimuotoja niin seuroille kuin joukkueille. Tule kuulemaan, mitä tukimuotoja on tarjolla ja hyödynnä vinkit!

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä

Parhaillaan on käynnissä myös Pesäpalloliiton junioripäällikkötukihaku, joka on auki 18.9. asti. Jos seurassasi on suunnitteilla työntekijän palkkaus, kannattaa liiton tuen lisäksi hyödyntää myös muita mahdollisia tukia ja avustuksia. Tukia ja avustuksia on haettavissa sekä palkkaukseen että toiminnan kehittämiseen.

Teams-kutsu tilaisuuteen lähetetään viimeistään pari päivää ennen tilaisuutta. Jos kutsua ei löydy, tarkistathan myös roskapostisi. Tarvittaessa ole yhteydessä: mika.mikola@pesis.fi

Lisätiedot tilaisuuksista: Mika Mikola, mika.mikola@pesis.fi 050 557 8522