Valitse sivu

Ensimmäinen soittaja löytyi nopeasti, vaikka kello oli vasta noin 6 aamulla. Matti Kiero Lappeenrannasta aikoo osallistua Suomen suurimpaan Firmapesis-turnaukseen ensi viikon perjantaina.

– Koko kauden täällä harrastesarja pyörii. Ensi perjantaina paikallinen pesäpalloseura Pesä Ysit järjestää Suomen suurimman Firmapesis-turnauksen, 20 yritystä on ilmoittautunut mukaan. Aamulla yhdeksältä aloitetaan ja viiteen asti pelataan viidellä kentällä. Sen jälkeen lähdetään Saimaan risteilylle – syödään, juodaan ja jaetaan palkinnot.

Lähetys on kuunneltavissa kokonaisuudessaan Suplassa. Pesäpalloa käsitellään heti aluksi, alkaen noin kohdasta 2:50. Aamulypsyn toimitukselta ei ole jäänyt huomaamatta vahva positiivinen vire, joka pesäpallotoiminnassa on meneillään.

– Pesis on nostanut brändiään huomattavasti viime vuosien aikana. Ruudussa pesismatsit ovat kaikkein katsotuimpia lähetyksiä!

Harrastepesiksessä vietetään muutenkin hienoa aikaa syyskuun alkuun. Jälleen viimeistä paikkaa myöten täyttynyt valtakunnallinen Lady-Pesis-turnaus pelataan Turussa tänä viikonloppuna.