Aluevastaavan toimenkuvaan kuuluvat aluetoiminnan kehittäminen, perustoiminnoista vastaaminen ja seuratoiminnan tukeminen alueen johtoryhmän kanssa. Toimialueeseen kuuluvat Etelä-Suomi, Kymenlaakso, Pirkanmaa ja Varsinais-Suomi.

Edellytämme, että olet luova, innostunut, motivoitunut ja kiinnostunut pesäpallon sekä liikunnan edistämisestä. Sinulla ovat valmiudet joustaviin työaikoihin sekä ilta- ja viikonlopputöihin. Jos sosiaalisuus, avoimuus ja suunnitelmallinen sekä tavoitteellinen työote ovat vahvuuksiasi, saatat olla etsimämme henkilö. Toivomme sinulta tehtävään sopivaa koulutusta.

Tehtävä vaatii sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn että mutkatonta soveltuvuutta ryhmätyöskentelyyn. Tehtävää on mahdollista hoitaa osittain etätyönä.  Ajokortti ja oma auto ovat työssä välttämättömiä. Tarjoamme modernin työympäristön sekä haasteellisen ja itsenäisen tehtävän nykyaikaisessa ja sporttisessa työyhteisössä.

Tehtävässä noudatetaan urheilujärjestöjä koskevaa työehtosopimusta. Aluevastaavan lähiesihenkilönä toimii seura- ja aluetoimintapäällikkö.

Hakeminen

Vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen pyydetään lähettämään 22.9.2023 mennessä Suomen Pesäpalloliitto ry:n toiminnanjohtaja Miika Rantatorikallemiika.rantatorikka(ät)pesis.fi tai postitse Suomen Pesäpalloliitto ry / Miika Rantatorikka, Robert Huberin tie 2, 01510 Vantaa (kuoreen tunnus Eteläisen alueen aluevastaava).

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lisätiedot

Maija Seppälä, seura- ja aluetoimintapäällikkö, 050 322 3371