Valitse sivu

Viime vuosina kilpailullista puolta on hallinnut kauden 2022 mitalikolmikko – Sotkamon Urheiluseura KMV, Puna Mustat Helsingistä ja Evijärven Urheilijat. Tänä vuonna voiton vei kuitenkin IPV Reds, joka kaatoi finaalissa Sotkamon Urheiluseura KMV:n. Pronssia otti tänä vuonna Evijärven Urheilijat.

IPV Redsin mestarijoukkueessa pelasivat Janne Luostarinen, Jarno Kaksonen, Jarkko Rautio, Petri Pulliainen, Olli Lehtola, Tuomo Melto, Ville Kolehmainen, Vesa Toikka, Matti Tiilikainen, Nestori Lönngren ja Ville Huuhtanen.

KMV:n joukkuetta edustivat Markku Kuusiniemi, Teemu Juntunen, Janne Väisänen, Harri Savander, Markus Meriläinen, Justus Uusi-Kyyny, Timo Heikkinen, Jouni Korhonen, Teemu Karhima, Mikko Närhi, Mika Kilpeläinen, Pekka Itkonen ja Lasse Partanen (ei kuvan mukaisessa järjestyksessä).

Evijärven Urheilijoiden joukkueessa pelasivat Keijo Saarenmaa, Jukka Mannila, Mika Joensuu, Janne Rauhala, Veli-Matti Hauta, Immo Kiiveri, Jani Huosionmaa, Teemu Mäkinen, Mikko Savonen, Riku Tainio, Arto Ruuhinen, Esa Sanjama ja Sami Kokko (ei kuvan mukaisessa järjestyksessä)