Kankaanpäässä järjestettiin 2.-7.7. ennätyssuuri Tenavaleiri, jonne osallistui yhteensä peräti 119 joukkuetta. Joukkueet pelasivat sunnuntain ja perjantain välisenä aikana jopa yli 650 ottelua. Pelien lisäksi leiriläisten viikon täyttivät Itä-Länsi-ottelut, Kankaanpään Mailan Ykköspesiksen ottelu sekä Remix-yhtyeen tähdittämä ulkoilmakonsertti.

Leiriläisten kokonaismäärä Tenavaleirillä kasvoi jopa yli 1800 leiriläiseen, sillä joukkueiden lisäksi leirillä oli mukana tuomareita sekä tuomaritarkkailijoita. Kankaanpään Tenavaleirillä pelejä tuomitsi esimerkillisesti jopa 125 nuorisotuomaria. Nuorisotuomareista leirillä palkittiin Veera Lehtikangas Pattijoelta ja Lenni-Oliver Ripatti Kouvolasta.

Kirkkaimmat mitalit menivät tänä vuonna sekä tytöissä että pojissa Seinäjoen Maila-Jusseille, kun ensin tytöt voittivat tiukassa finaalissa Espoon Pesiksen ja pojat puolestaan Koskenkorvan Urheilijat. Kaikki leirin sijoitukset löytyvät täältä. Jokaisesta leirin joukkueesta palkittiin Pohjola-tsempparipelaaja. Lista tsempparipelaajista löytyy täältä.