Valitse sivu

Mitaleille ylsi ilahduttavasti useamman maan joukkueita. Miesten hopeaa vei Australia ja pronssia Saksa, naisten hopeaa Sveitsi ja pronssia Australia sekä sekajoukkueiden hopeaa Saksa ja pronssia Ruotsi.

Kanada oli mukana pesäpallon World Cup -turnauksessa ensimmäistä kertaa. Sekasarjan joukkueen saldoksi muodostui kaksi voittoa sekä yksi tasapeli.

Suomi kukisti miesten loppuottelussa Australian. Kuva: Sirpa Helin

Vahvasta yhteisöllisyydestään tunnettu pesäpallon World Cup -turnaus pelattiin nyt 11. kerran. Hyvinkää toimi turnauspaikkakuntana jo toisen kerran (viimeksi 1997). Lisäksi pesäpallon World Cupia on pelattu Helsingin Kaisaniemessä (1992), Australian Melbournessa (2000) ja Gold Coast’lla (2012), Ruotsin Södertäljessä (2003), Saksan Münchenissä (2006), Porissa (2009), Sveitsin Luzernissa (2015), Turussa (2017) ja Intian Punessa (2019).

Kaikki ottelutulokset ja tilastot

Finland won all the championships in the pesäpallo World Cup in Hyvinkää. Other medals were distributed to many countries. Australia won men’s silver and women’s bronze. Germany celebrated men’s bronze ja mixed teams’ silver. Sweden won mixed teams’ bronze and Switzerland women’s silver.

Canada joined the pesäpallo World Cup family first time in the history. Canadian mixed team won two games and tied with Switzerland in the team’s last game of the tournament.

All results and standings