Harmaakarhujen SM-turnaus pelattiin neljän joukkueen voimin osana Vimpelin Pesisfestivaaleja. Yleisö pääsi näkemään takavuosien tähtiä tositoimissa, kuten Oulun Lipossa maineikkaan pelaajauran luoneen Juha Mäntylän, urheiluperheen veljekset Juha Niemisen ja Lasse Niemisen, parhaiten Jyväskylän Kiristä muistettavan Markus Linnan, Nurmon Jymystä tutun Janne Meriläisen, Haapajärven Pesä-Kiiloissa Superpesistä pelanneen Vesa Jaakonahon, Ulvilan Pesä-Veikkojen kasvatin Jyri Tarmon sekä useita muita pitkän linjan huippupesäpalloilijoita.

Pitkällä pelaajaurallaan ansioitunut, nyt Team Atriaa edustanut Janne Rauhala puolestaan osoitti olevansa yhä vahvassa vireessä. Rauhala tehtaili kahteen otteluun 15 tehopistettä, 3+4 lyötyä ja 8 tuotua.

Sekä Iltatuulen Viesti että Kempeleen Kiri laittoivat mestarit ahtaalle, mutta nöyrästi pelannut ja tärkeissä paikoissa onnistunut Team Atria otti omansa. Mestaruus on Team Atrialle historian toinen Harmaakarhuissa. Kaikki ottelutulokset ja sarjataulukko löytyvät tulospalvelusta.

Harmaakarhujen SM-hopeaa 2023: Team Atria, Seinäjoki

Veli-Matti Hauta; Tero Hirvelä; Mika Koivisto; Sami Kokko; Mika Kukkola; Juha-Jaakko Latvala; Harri Maja; Janne Meriläinen; Teemu Mäkinen; Petri Penttilä; Janne Rauhala; Esa Sanjama; Pekka Tikka. Risto Lilli (pj)

Harmaakarhujen SM-hopeaa 2023: Iltatuulen Viesti, Vantaa

Juuso Hulkko; Henri Häkkilä; Petri Hännikäinen; Mika Korpi; Harri Lind; Markus Linna; Sami Mäki; Juha Nieminen; Lasse Nieminen; Matti Nylander; Janne-Matti Peltola; Jyri Tarmo; Mikko Vartiainen. Mikko Nykänen (pj)

Harmaakarhujen SM-pronssia 2023: Vimpelin Veto

Janne Hernesniemi; Mika Herrala; Jarno Himmelä; Pasi Hämäläinen; Jussi Jänkä; Ari Kalliokoski; Jari Kujanpää; Janne Latvala; Kari Lehto; Mikko Liikala; Sami Liikala; Toni Nevantakanen; Tomi Pilbacka; Toni Pippola; Petri Tikkakoski. Risto Ojanperä (pj), Jukka Rintamäki (2. pj)

 

Team Atria, Harmaakarhujen Suomen mestari 2023.

Hallitsevana mestarina turnaukseen lähtenyt Iltatuulen Viesti Vantaalta sai nyt tyytyä hopeisiin mitaleihin.

Kotikentällään pelannut Vimpelin Veto otti pronssia.

Kempeleen Kiri jäi tällä kertaa neljänneksi, mutta joukkue nautti silti pelaamisesta täysin siemauksin.