Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää vahvaa kokemusta valmennuskoulutustoiminnasta sekä intohimoa ja näkemystä pesäpallotoiminnan kehittämiseen. Koulutuspäällikön tukena työskentelee huippu-urheilujohtaja ja laaja kouluttaja- sekä valmennuskeskusverkosto.

Työssä menestyminen edellyttää kokonaisuuksien hahmottamista ja priorisointikykyä. Koulutuspäällikön vastuulla on rakentaa kattava kouluttajaverkosto ja kehittää koulutuskokonaisuuksia. Keskeisimpiä tehtäviä ovat pesäpallon valmentajakoulutuksen kehittäminen sekä akatemia- että yläkoululeiritystoiminnan organisointi.

Tarjoamme aktiivisen ja innostavan työyhteisön, keskeisen paikan nosteessa olevan kansallispelin ytimessä sekä kulttuuri- tai liikuntaedun sekä ateriaedun.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pesäpalloliiton vt. toiminnanjohtaja Miika Rantatorikka, puh. 040 502 2035

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen 8.8.2023 mennessä osoitetaan Miika Rantatorikalle miika.rantatorikka@pesis.fi