Valitse sivu

Pelaajat Karhu Tähtien Kisoihin on nyt valittu. Naisten kovimmasta lyönnistä kisaa viisi pelaajaa: Virpi Hukka, Emilia Linna, Aino-Kaisa Mantere, Noora Pasi ja Tinja Töyrylä.

Kovimmassa heitossa naisista mukana on myös viisi pelaajaa: Eeva Mäki-Maukola, Tiia Peltonen, Kaisa Peräaho, Johanna Pirskanen ja Saaga-Angelia Raudasoja.

Taitokisassa Idän ja Lännen pelaajat pelaavat vastakkain. Naisissa Idän joukkueessa pelaavat Anna Ala-Kauhaluoma, Venla Karttunen, Viivi Partanen ja Veera Toikka. Naisten Lännen joukkueesta vastakkain asettuvat Emilia Itävalo, Iina Lehtinen, Maiju Mäntylä ja Silja Syrjälä.

Miesten puolella kovimmasta lyönnistä kilpailevat Roope Korhonen, Patrik Wahlsten, Elmeri Anttila, Atte Kontio ja Elmeri Lieto.

Kovimmassa heitossa miehistä mukana ovat Tuomas Jussila, Tomi Lehtonen ja Iivari Vihanto.

Taitokisassa Idän ja Lännen pelaajat pelaavat vastakkain. Miesten Idän joukkueessa pelaavat Aapo Komulainen, Konsta Kettunen, Hannes Pekkinen ja Onni Määttä. Miesten Lännen joukkueessa taitokisan mestaruudesta kisaavat Olli Heikkala, Elmeri Koivusalmi ja Petteri Alanen.

Karhu Tähtien Kisojen aikataulut:

Perjantai 4.8.

  • Klo n. 19.00 Naisten kovin lyönti ja heitto Sotkamon Jymy vs. Manse PP -ottelun jaksotauolla

Lauantai 5.8.

  • Klo 14.00 Naisten taitokilpailu
  • Klo 14.30 Miesten taitokilpailu
  • Klo n. 17.00 Miesten kovin lyönti ja heitto naisten Itä-Länsi-ottelun jaksotauolla

Karhu Tähtien Kisojen suoritukset näkyvät suorana lähetyksenä Ruudusta.

Itä-Lännen paketti- tai lauantailipulla pääsee seuraamaan myös Karhu Tähtien Kisoja. Liput Itä-Länteen: https://www.ticketmaster.fi/artist/ita-lansi-lippuja/968523

Liput perjantain Sotkamon Jymy – Manse PP -otteluun: https://www.ticketmaster.fi/artist/sotkamon-jymy-lippuja/896194

Karhu Tähtien Kisojen toteutuksesta vastaa Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia.

Karhu Tähtien Kisojen voittajat palkitaan heti kisojen jälkeen.