Valitse sivu

Tiiviin kilpailukauden keskellä on jouduttu kokoonpanoihin tekemään muutamia muutoksia.

– Äkillisten sairastumisten vuoksi miesten Ykköspesiksen Idän joukkueeseen liittyvät Haminan Palloilijoiden Roope Koskelainen ja Jyväskylän Lohen Arttu Rauhamäki, vahvistaa valitsija Teemu Huhtakangas.

Joukkueesta ovat joutuneet jäämään pois Kimmo Carlson, Eemeli Laine, Nestori Moisio, Joosua Rättö, Kasperi Salmela ja Toni Toivanen. Koskelaisen ja Rauhamäen lisäksi kokoonpanoon ovat nousseet Haminan Palloilijoiden Kaapo Kalmari ja Juha Leskinen, Oulun Lipon Veeti Kokko sekä Jyväskylän Kiri 2020:n Ville Vierimaa.

Naisten ottelussa Laitilan Jyskeen Pinja Toivonen korvaa porilaisen Pesäkarhujen Sanni Huhtalan, joka nyt vahvistaa helsinkiläistä Roihuttaria Superpesiksessä määräaikaisella pelaajasiirrolla. Idän puolella Hertta Härkönen Pesä Yseistä Lappeenrannasta korvaa Neea Kurosen.

Ykköspesiksen Itä-Länsi-otteluiden kokoonpanot (pdf) on päivitetty. Naisten Ykköspesiksen Itä-Länsi pelataan Kankaanpäässä lauantaina kello 13 ja miesten Ykköspesiksen Itä-Länsi kello 16. Pääsyliput sisältävät molemmat huippuottelut ja ne ovat myynnissä Tiketissä.

Päivitetty 15.7. klo 9.15: Päivitetty otsikko ja lisätty tieto Roope Koskelaisen sekä Arttu Rauhamäen valinnoista arvo-otteluun.