Seinäjoen Maila-Jussien kasvatti Elmeri Lieto pelaa Idän paidassa uransa kolmannen arvo-ottelun. Vastaavasti kolmas on Itä-Länsi elokuussa vasta 20 vuotta täyttävälle Johanna Pirskaselle. Kesäkuun pelaajaksi valittu Siilinjärven Pesiksen kasvatti johtaa sekä etenijä- että kärkilyöntitilastoja naisten Superpesiksessä.

Emilia Itävalo ja Juha Puhtimäki kuuluvat arvo-otteluiden konkareihin. Koskenkorvan Urheilijoiden kasvatti, vuoden pesäpalloilijaksi ja vuoden lukkariksi 2019 valittu Puhtimäki pelaa jo kahdeksannen miesten Itä-Läntensä. Uransa lopettamisesta tähän kauteen avoimesti kertonut Itävalo tekee paluun arvo-otteluihin. Kankaanpään Mailan kasvatti on ollut mukana Itä-Lännessä tätä ennen viisi kertaa ja juhlinut jokaisella kerralla voittoa. Itävalo ja Puhtimäki kuuluvat tunnetuimpiin huippupesäpalloilijoihin myös sosiaalisessa mediassa.

Itä-Lännen Oomi-yleisöäänestyksessä annettiin yhteensä yli 4000 hyväksyttyä ääntä. Loput pelaajavalinnat julkaistaan Ruudun päälähetyksissä, aikuisten arvo-otteluihin maanantaina 17.7. ja nuorten arvo-otteluihin tiistaina 18.7.

Suomen suosituimmat tähdistöottelut, pesäpallon Itä-Lännet, pelataan Sotkamossa 4.–6.8. Liput tapahtumaan myy Ticketmaster.

Oomi-yleisöäänestyksen valinnat Itä-Länsi-otteluihin 2023

Itä, miehet: Elmeri Lieto; Joensuun Maila (8,2 %)
Länsi, miehet: Juha Puhtimäki; Manse PP, Tampere (11,5 %)
Itä, naiset: Johanna Pirskanen; Joensuun Maila (8,3 %)
Länsi, naiset: Emilia Itävalo; Pesäkarhut, Pori (14,2 %)