Valitse sivu

Rämet jää pois tehtävästään kesäkuun lopussa. Vt. toiminnanjohtajana toimii 1.7.2023 alkaen huippu-urheilujohtaja Miika Rantatorikka.

”Raskaiden koronavuosien jälkeen keskeisenä tehtävänä oli normalisoida tilanne poikkeuksellisten vuosien jälkeen sekä valmistella liiton uusi strategia. Se työ on nyt tehty. Viimeisenä asiana on saatu valmiiksi Superpesis Oy:n toiminnan käynnistäminen”, Rämet kertoo.

”Nyt on oikea hetki siirtyä uusiin haasteisiin, ja antaa seuraavalle toiminnanjohtajalle hyvä lähtö jatkaa uuden strategian toimeenpanoa.”

”Samalla haluan kiittää kaikkia yhteisessä urakassa mukana olleita. Meillä on hieno laji ja sillä on hieno tulevaisuus”, päättää Rämet.

”Haluan omalta osaltani kiittää Vesaa sujuvasta yhteistyöstä. Hänen panoksensa näkyy erityisesti liiton ja seurojen välisen yhteistyön kehittymisessä ja uuden strategian rakentamisessa”, kiittää Suomen Pesäpalloliiton puheenjohtaja Ari Mononen.

Lisätietoja: Suomen Pesäpalloliiton puheenjohtaja Ari Mononen, puh. 040 080 3040