Valitse sivu

Superpesis ja Pesäpalloliitto ovat mukana tämän vuoden Tubeconissa Vantaan Energia Areenalla ja Myyrmäen Urheilupuistossa. Tubeconissa järjestetään Suomen suurin vaikuttajien välinen pesäpallo-ottelu, jossa otetaan selvää, kuka on Suomen vaikuttajien kovin pesäpallotähti. Ottelussa toisistaan mittaa ottavat Superpesis-pelaajien johdolla klo 13 alkaen Kunnariketut kapteeninaan Hyvinkään Tahkon Kalle-Tapio Huusko ja Pesäketut kapteeninaan Manse PP:n Lina Olenius.

Ottelussa pelaavat muun muassa: Niko ja Santtu, Iha Just imus, Weksi, Viivi ja Venla, Dokke, Tinke, Namikolinx, Siniverkkarimies, Mikirotta, Mr Zeus, Nino Ärling ja Arttu Laitinen.

Ottelun ja koko tapahtuman juontaa Jaakko Parkkali.

Pesäpallo-ottelun lisäksi Tubeconissa on eri lajien kokeilupisteitä. Pesäpallon eri osa-alueita, kuten lyöntiä ja heittoa, pääsee kokeilemaan Myyrmäkihallissa. Pesäpallopisteellä paikalla ovat pääkaupungin pesäpalloseuroista Puna-Mustat, Espoon Pesis ja Roihu.

Tubeconin vuoden 2023 teema on liikunta ja hyvinvointi. Luvassa on suosikkivaikuttajien sisältöä, meet & greetejä, aktivointipisteitä sekä lavaohjelmaa.

Lue lisää Tubeconin verkkosivuilta