Ilmoittautumista tapahtumaan ei kannata lykätä, sillä viime vuosina kaikki paikat ovat täyttyneet nopeassa tahdissa. Valtakunnalliseen Lady-Pesis-turnaukseen ilmoittaudutaan tulospalvelussa kirjautumalla sisään, täyttämällä verkkolomake ja maksamalla turnausmaksu.

Höntsien sarja on tarkoitettu leikkimielisille ja Hyperhöntsien sarja todella leikkimielisille joukkueille. Asukilpailuun jokainen joukkue saa lähteä mukaan ja päästää mielikuvituksensa valloilleen. Tapahtumapaikkana on Kupittaan urheilupuisto vain muutaman sadan metrin päässä rautatieasemasta ja kesällä 2020 avatusta Original Sokos Hotel Kupittaasta, johon turnausjoukkueille lähetetään halutessaan majoitustarjous.

Osallistumisvaihtoehtoja ovat lauantai (osallistumismaksu joukkueelta 170 €), sunnuntai (90 €) tai suosituimpana molemmat päivät (195 €). Lisäksi jokaiselta osallistujalta vaaditaan pesäpallon harrastelisenssi (tai muu pelaajalisenssi), johon on mahdollista liittää Pohjola Vakuutuksen Sporttiturva-vakuutus. Kaikki pesäpallolisenssit hankitaan Suomisportista.

Lisätietoa: Anriika Heinonen | anriika.heinonen(ät)pesis.fi | 040 776 6989