Valitse sivu

OP Ryhmä ja Pesäpalloliitto ovat solmineet yhteistyösopimuksen Hippo-pesiskoulujen järjestämisestä. Hippo-pesiskouluja koskeva sopimus on kolmevuotinen. Pesiskouluja järjestetään tänä kesänä 12 paikkakunnalla. Paikat vaihtuvat vuosittain, joten kolmen vuoden aikana Hippo-pesiskouluja tullaan pitämään yhteensä 36 paikkakunnalla.

Hippo-pesiskoulut ovat osa OP Ryhmän Hippo-liikuntakoulukonseptia, jonka tavoitteena on tukea lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia liikunnan avulla ja tarjota lapsille matalan kynnyksen mahdollisuus kokeilla maksutta eri liikuntalajeja.

‒ OP Ryhmä tukee tänä vuonna lasten ja nuorten hyvinvointia yli 4,5 miljoonalla eurolla, sillä haluamme pitää huolen, että lapset ja nuoret voivat hyvin. Yhteistyö Pesäpalloliiton kanssa on yksi uusi konkreettinen teko, jolla pystymme valtakunnallisesti yhdessä lisäämään hyvinvointia ja tarjoamaan lapsille mahdollisuuden liikkua. Hippo on liikuttanut lapsia jo useiden vuosikymmenien ajan osuuspankkien järjestämissä Hippo-kilpailuissa ja eri lajien urheilutapahtumissa, joten se on monille perheille tuttu hahmo ja sopii siten hyvin kannustamaan lapsia pesäpallokouluissa, kertoo OP Ryhmän brändi- ja markkinointijohtaja Päivi Svens.

Hippo-pesiskoulu on osallistujille maksuton, ja se järjestetään jokaisella paikkakunnalla neljä kertaa kesän aikana. Hippo-pesiskoulut on tarkoitettu 3–8-vuotiaille.

Hippo-pesiskoulua järjestävät tulevana kesänä seuraavat pesäpalloseurat: Kiteen Pallo -90, Siilinjärven Pesis, Viinijärven Urheilijat, Ylihärmän Pesis-Junkkarit, Ulvilan Pesä-Veikot, Kokemäen Kova-Väki, Ylivieskan Kuula, Nivala Pesis, Pattijoen Urheilijat Juniorit, Turku Pesis, Pirkkalan Pirkat ja Lahden Mailaveikot.

‒ Lasten liikuttaminen ja liikuntaan innostaminen on äärimmäisen tärkeää. Hienoa, että pääsemme yhdessä OP Ryhmän kanssa tarjoamaan lapsille maksutonta matalan kynnyksen liikuntaa sekä pesäpallon iloa ja riemua jo tulevana kesänä. OP Ryhmä on pitkäaikainen kumppanimme ja on hienoa, että yhteistyö laajenee nyt myös pesiskouluihin, sanoo Pesäpalloliiton toiminnanjohtaja Vesa Rämet.

Hippo-pesiskoulujen tarkemmat aikataulut ja lisätiedot löytyvät seurojen sivuilta.

Pesäpalloliiton ja OP Ryhmän nyt järjestämien Hippo-pesiskoulujen lisäksi yksittäiset seurat järjestävät tänä kesänä Hippo-pesiskouluja paikallisten Osuuspankkien kanssa.

Pesäpalloliitto ja OP Ryhmä tekevät myös vakuutus- ja markkinointiyhteistyötä. Pohjola Vakuutus on näkyvästi esillä niin Superpesiksessä, Ykköspesiksessä kuin Itä-Länsi-tapahtumassakin.