Opinkopit-sivulta löytyy jo nyt kattava lista seurojen vinkkejä ja hyviä käytänteitä, joita muut seurat voivat toiminnassaan vapaasti hyödyntää ja ottaa osaksi omaa toimintaa. Opinkoppien aiheita ovat muun muassa harrastajamäärien kasvattaminen, tuomaritoiminta, seuratoiminta, valmennus, talous sekä viestintä ja markkinointi.

‒ Opinkoppi-materiaalista löytyy seuroille erittäin konkreettisia ja toimivia vinkkejä seuran arkeen. Toivon, että seuratoimijat käyvät tutustumassa materiaaliin ja nappaavat sieltä ideoita talteen. Tavoitteena on, että saamme jaettua seurojen välillä mahdollisimman paljon hyödyllistä tietoa eteenpäin, sanoo Pesäpalloliiton seurakehittäjä Mona Hupli-Kotiranta.

Kaikki Opinkopit löydät täältä: https://www.pesis.fi/palvelut/opinkopit/

Seurakehittäjät järjestävät Opinkoppi-materiaaliin liittyen myös esittelytilaisuuden tiistaina 25.4. klo 18.30-19.30. Teams-tilaisuudessa esitellään eri teemoihin liittyviä onnistumisia. Tilaisuuteen voit ilmoittautua osallistua tästä linkistä.