Seuratoimijoilta on noussut esiin toive jakaa toimivia ideoita ja keskustella toisten Lady-Pesistä ja harrastepesistä järjestävien tahojen kanssa. Nyt tarjoamme tähän mahdollisuuden Teamsin välityksellä keskiviikkona 3.5. klo 17.30-19 (Lady-Pesis) ja torstaina 4.5. klo 17.30-19 (harrastepesis).

Keskustelemme muun muassa toiminnan järjestämisestä ja sisällöstä, pelaamisesta ja muista mieltä askarruttavista asioista. Keskeisin osa on pienryhmissä kuulla muiden kuulumisia ja kysellä, miten toiset kulkevat kohti tavoitteittaan.

Ilmoittautuminen tilaisuuksiin tapahtuu tästä linkistä.

Lisäksi tarjolla koulutus harrastepesiksen ohjaajille

Viime vuoden Lady-Pesis-tapaamisessa esitettiin toive, että harrastepesistoiminnan ohjaajille järjestettäisiin koulutusta myös etänä Teamsin välityksellä. Tähän toiveeseen on nyt vastattu, ja harrastepesiksen ohjaajille järjestetään Teams-koulutus ti 23.5. klo 17–19.

Koulutuksen sisältö:

  • Toiminnan suunnittelu
  • Toiminnan markkinointi
  • Ohjaajan rekrytointi
  • Tuntien sisältö
  • Materiaalit
  • Pienryhmäkeskustelut

Ilmoittautuminen koulutukseen tämän linkin kautta.

Lisätietoja tilaisuuksista ja koulutuksesta:

Mona Hupli-Kotiranta, mona.hupli-kotiranta@pesis.fi, 040 761 3068

Stina Hautala, stina.hautala@pesis.fi, 040 8457382