Turnauksen ensimmäiset ottelut pelataan molempina päivinä jo aamulla kello 8 alkaen jatkuen iltaan saakka. Otteluohjelmat on päivitetty tulospalveluun.

Seinäjoen Maila-Jussit toteuttaa kaikista otteluista nettilähetykset, jotka ovat katsottavissa Solidsportissa hintaan 10 € / päivä. Otteluissa ei ole erillistä selostusta.

Ylivieskan Kuula alkulohkojen ykkönen

Tyttöjen Halli-SM-turnauksen jatkoonmenijöitä saatiin jännittää viimeiseen otteluun saakka, kun alkulohkovaihe huipentui sunnuntaina. Lähtökohtana ainoastaan lohkovoitto takasi varmuudella paikan lopputurnaukseen Seinäjoelle 18.–19.3.

Lopputurnausjoukkueet on asetettu paremmuusjärjestykseen alkulohkomenestyksen perusteella. Paalupaikalta lopputurnaukseen etenee Ylivieskan Kuula (1.), jonka lisäksi lohkovoittoon ylsivät Fera Raumalta (2.), Pesäkarhut-Akatemia Porista (3.), Siilinjärven Pesis (4.) ja Manse PP Tampereelta (5.).

Järjestävän seuran joukkue Seinäjoen Maila-Jussit (8.) on automaattisesti mukana lopputurnauksessa. Muista joukkueista kaksi parasta lohkokakkosta, Kempeleen Kiri (6.) ja Vimpelin Veto (7.), lunastivat myös jatkopaikkansa.

Tyttöjen Halli-SM-lopputurnaus pelataan alkuun kahdessa lohkossa. Sunnuntain huipennuksena lohkovoittajat tavoittelevat talvikauden Suomen mestaruutta loppuottelussa ja lohkokakkoset SM-mitalia pronssiottelussa. Tarkka otteluaikataulu vahvistetaan myöhemmin tällä viikolla.

Alkulohkojen tulokset, tilastot ja taulukot löytyvät tulospalvelusta.

Tyttöjen Halli-SM-lopputurnaus, lohko A

Ylivieskan Kuula
Siilinjärven Pesis
Manse PP, Tampere
Seinäjoen Maila-Jussit

Tyttöjen Halli-SM-lopputurnaus, lohko B

Fera, Rauma
Pesäkarhut-Akatemia, Pori
Kempeleen Kiri
Vimpelin Veto

Otteluaika on lohkojen otteluissa 3+3+k ja mitaliotteluissa 4+4+k. Supervuoroa ei pelata, vaan jaksovoittojen ollessa tasan siirrytään suoraan kotiutuskilpailuun.

Joukkueiden paremmuus lohkoissa ratkaistaan seuraavasti:

1) pisteet ottelua kohden
2) voitetut ottelut ottelua kohden
3) 3 pisteen voitot ottelua kohden
4) kaikkien otteluiden jaksoero ottelua kohden, voitetut-hävityt
5) kaikkien otteluiden juoksuero
6) voitettujen jaksojen määrä ottelua kohden
7) kaikissa otteluissa tehdyt juoksut

Päivitetty 10.3. klo 15.22: Uutista päivitetty kauttaaltaan tiedoilla lopputurnauksen otteluohjelmasta ja nettilähetyksistä (alkuperäinen uutinen julkaistiin 6.3. klo 18.06).