Valitse sivu

Pesäpallossa järjestetään vuosittain neljä valtakunnallista pesäpalloleiriä, joihin osallistuu yhteensä yli 5000 osallistujaa.  Pesäpalloliitto myöntää leirien järjestelyoikeudet seuroille, jotka toteuttavat leirin yhteistyössä lajiliiton sekä kaupungin/kunnan kanssa. Tulevana kesänä Naperoleiri (10-vuotiaat ja nuoremmat) pelataan Haminassa 31.7.-4.8., Tenavaleiri (12-vuotiaat ja nuoremmat) Kankaanpäässä 2.-7.7., Suurleiri (14-vuotiaat ja nuoremmat) Joensuussa 18.-23.7. ja Nuorisoleiri (16-vuotiaat ja nuoremmat) Oulussa 24.-29.7. Pelaajien ja toimitsijoiden lisäksi leirit keräävät paikkakunnalle suuren määrän kannustusjoukkoja seuraamaan joukkueiden otteita leiriviikon aikana.

Lisätietoja:
Anriika Heinonen
Nuorisopäällikkö
Suomen Pesäpalloliitto ry
anriika.heinonen(ät)pesis.fi