Valitse sivu

Suomen suosituimmat tähdistöottelut saavat arvoisensa esiintyjän, kun vastikään Suomen suosituimmaksi artistiksi Emma-gaalassa yleisöäänestyksen voimalla tituleerattu Sexmane valloittaa Vuokatti Areenan lavan.

Siilinjärveläislähtöinen Sexmane on noussut suomalaisen musiikin huipulle raketinlailla. Sexmanen ohella pesiskansan viihtyvyydestä illan aikana vastaa Kolmas Huti.

– Itä-Lännen iltabileet tekee näyttävän paluun. Kansallispelin ystävät pääsevät yhdessä huipentamaan pesiskesän kenties odotetuinta tapahtumaviikonloppua mukavan yhdessäolon merkeissä, saman katon alla, Superjymyn markkinointipäällikkö Olli Korhonen toteaa.

Itä-Lännen tapahtumavastaava Aleksi Järviahon mukaan iltabileitä on jo pitkään toivottu takaisin Itä-Lännen ohjelmaan.

– Iltaohjelmaa on kaivattu mukaan ja on hienoa, että nyt sitä on luvassa. Itä-Länteen on tulossa myös muita uudistuksia, joista tiedotetaan myöhemmin kevään aikana, Järviaho sanoo.

Suurin osa Itä-Lännen perässä Kainuuseen matkanneista vieraista majoittuu Vuokatissa, joten Vuokatti Areena tulee sijainnin puolesta palvelemaan erinomaisesti myös kansallispelin perinteikkään arvo-otteluviikonlopun juhlakansaa. Vuokatti Areenaan iltabileisiin mahtuu noin 1500 henkeä.

– Kun ottaa huomioon, paljonko pesiskansaa on tulossa kyseisenä viikonloppuna Kainuuseen ja yhdistää Sexmanen häkellyttävän kovaan suosioon, niin lippukaupoille kannattaa suunnistaa hyvissä ajoin, Korhonen viestii.

Liput iltabileisiin myydään Ticketmasterissa!

Lippupaketit iltabileisiin (K-18):

VIP-LIPPU 55 €
VIP-lippu sisältää pääsylipun Vuokatti Areenalle sekä pääsyn Areenan VIP-alueelle, jonka baaritiskillä on monipuolisempi juomavalikoima. VIP-alueelta löytyy myös WC-tilat sekä istuinpaikkoja.

PÄÄSYLIPPU 29 €
Pääsylippu Vuokatti Areenalle

ITÄ-LÄNNEN JUHLAILLALLINEN 99 €
Lippu sisältää juhlatilaisuuden ja menun Ravintola Kipossa, pääsylipun Vuokatti Areenalle sekä pääsyn Areenan VIP-alueelle, jonka baaritiskillä on monipuolisempi juomavalikoima. VIP-alueelta löytyy myös WC-tilat sekä istuinpaikkoja.

Haluatko osallistua Itä-Lännen juhlaillalliseen Ravintola Kipossa ja Vuokatti Areenan iltabileisiin? Ota yhteyttä!

Mikko Kuosmanen, mikko.kuosmanen@superjymy.fi, puh. 0400350821