Joukkueenjohtajien iltakahvit

Joukkueenjohtajien iltakahveja järjestetään tulevan kevään aikana kerran kuukaudessa. Tilaisuudessa keskustelu on pääosassa, ja joukkueenjohtajat pääsevät itse kysymään sekä myös jakamaan omia toimivia käytänteitä teemoihin liittyen.

Iltakahvien teemoja on kartoitettu marras- ja tammikuussa pidetyissä joukkueenjohtajien koulutuksissa.

Iltakahveille pääset ilmoittautumaan tästä

Joukkueenjohtajien iltakahvien ajankohdat ja teemat:

  • Helmikuu – to 23.2. klo 17.30-18.30 – Vanhempien osallistaminen ja vinkit joukkueenjohtajan työhön
  • Maaliskuu – to 23.3. klo 17.30-18.30 – Vinkit leireille ja pelireissuille, joukkueen sisäiset ”koulutukset”
  • Huhtikuu – ti 25.4. klo 17.30-18.30 – Otteluiden striimaus, someviestintä
Seurakehittäjien teematiistait jatkuvat – seuraavan tilaisuuden aiheena ”Miten luomme yhdessä fiksua käytöstä kentälle?”

Teematiistaiden tavoitteena on auttaa seuroja kehittämään omaa osaamistaan ja luoda keskustelua ajankohtaisista aiheista.

Kolmannen tilaisuuden aiheena on ”Miten luomme yhdessä fiksua käytöstä kentälle?”. Helmikuun teematiistai järjestetään 14.2. klo 17.30-19. Tilaisuudessa Olympiakomitean Elina Laine esittelee vastuullisuusohjelmaa sekä kertoo konkreettisia esimerkkejä seurojen näkökulmasta. Lisäksi ideoimme pienryhmissä, miten voisimme yhdessä huolehtia tämän teeman toteutumisesta niin pelaajien, tuomareiden kuin muidenkin kentällä olijoiden kohdalla.

Pesäpalloliiton seurakehittäjät pitävät Teematiistai-koulutuksia noin kerran kuussa. Teematiistait pidetään Teamsin välityksellä.

Tilaisuuden vetää Pesäpalloliiton seurakehittäjä Mona Hupli-Kotiranta.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä

Tuki-infotilaisuus to 23.2. klo 19-20

Pesäpalloliiton junioripäällikkötuen sekä opetus- ja kulttuuriministeriön seuratuen lisäksi on muitakin tukia, joita seurat voivat hakea. Monelle lienee tuttuja esimerkiksi Kesäduuni OP:n piikkiin tai S-ryhmän kannustajat. Leader-hanke, säätiöiden tuet tai jopa yksittäisten yritysten ja tahojen tarjoamat stipendirahastot voivat hyödyttää seuraasi.

Tilaisuudessa esitellään useita tukimuotoja niin seuroille kuin joukkueille. Tule kuulemaan, mitä tukimuotoja on tarjolla ja hyödynnä vinkit!

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä

Pesisliikkariseurojen etätapaaminen 28.2.

Kutsumme kaikki pesisliikkarin järjestämisestä kiinnostuneet sekä jo toimintaa järjestävät seurat yhteiseen etätapaamiseen.

Tapaaminen järjestetään Teamsin välityksellä ti 28.2. klo 17.30-19.

Tapaamisessa on tarkoitus jakaa materiaaleja ja vinkkejä pesisliikkaritoiminnan järjestämiseen sekä kuulla hyviä käytänteitä muista seuroista. Tule tutustumaan muihin pesisliikkaria järjestäviin seuroihin ja kertomaan omat vinkit toimintaan!

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä

 

Kutsut kaikkiin tilaisuuksiin lähetetään viimeistään pari päivää ennen tilaisuutta. Jos kutsua ei löydy, tarkistathan myös roskapostisi. Tarvittaessa ole yhteydessä: mona.hupli-kotiranta(at)pesis.fi.

Lisätiedot tilaisuuksista: Mona Hupli-Kotiranta, mona.hupli-kotiranta(at)pesis.fi, 040 761 3068