Valitse sivu

Heti avausviikolla on tarjolla todellisia huippuotteluita. Miesten välieräuusinnassa Haminan Palloilijat saa vieraakseen Oulun Lipon perinteikkäälle Vallikentälle perjantaina 12.5. ja Jyväskylän Lohi kohtaa viidellä edellisellä kaudella välieriin yltäneen kuopiolaisen Puijon Pesiksen lauantaina 13.5. Superpesiksestä pudonnut Kankaanpään Maila avaa puolestaan kautensa Porin Superlauantai-tapahtumassa.

Jyväskylässä miesten Ykköspesis palaa Hippokselle heti avauskierroksella, kun Kiri saa vastaansa Kouvolan Pallonlyöjät. Jyväskylän takuulla tunteikkaita paikallisotteluita pelataan Kirin ja Lohen välillä peräti neljä runkosarjan aikana.

Naisten Ykköspesiksen joukkueet on jaettu kahteen kahdeksan joukkueen lohkoon. Superpesiksestä pudonnut Pöytyän Urheilijat avaa kotonaan lauantaina 13.5. ja saa vieraakseen Kajaanin Pallokerhon, joka laittoi pääsarjaan nousseen Haminan Palloilijat ahtaalle syksyn välieräsarjassa.

Ykköspesis vierailee kesän aikana myös totutusta poikkeavilla paikkakunnilla. Porin Superlauantain lisäksi miesten Ykköspesistä nähdään Kämärin kentällä Varkaudessa, jonne Puijon Pesis vie kotiottelunsa Jyväskylän Lohea vastaan 21.5. Naisten Ykköspesiksessä lappeenrantalainen Pesä Ysit pelaa sarjapisteistä Tyrnävän Tempausta vastaan Juvalla 1.7. ja Lappajärven Veikot kohtaa Seinäjoen Maila-Jussit Vimpelin legendaarisella Saarikentällä 12.7.

Ykköspesiksen runkosarjat huipentuvat elokuun toisella viikolla. Kausi jatkuu neljän parhaan miesten ja kahdeksan parhaan naisten joukkueen osalta ylempiin pudotuspeleihin, joissa panoksena on sarjan voitto ja nousu Superpesikseen. Loppuotteluiden häviäjät saavat uuden mahdollisuuden superpesiskarsinnassa.

Ykköspesiksen otteluohjelmat löytyvät tulospalvelusta.