Kotka-turnaus järjestetään juhlallisesti jo 30. kerran. Mukana on myös naisten Ykköspesiksen ja suomensarjan sekä poikien Superpesiksen joukkueita. Otteluohjelma on julkaistu kokonaisuudessaan Kotkan Innon verkkosivuilla.

Turnauksesta käynnistyy todellinen pesisviikko Kotkassa. Ennätyksellisen joukkuemäärän kerännyt Haminan Palloilijoiden Talviturnaus tuo 60 joukkueen voimin vilinää Ruonalan halliin 2.-5.2. C-ikäiset pelaavat torstaina, D-ikäiset perjantaina, E-ikäiset lauantaina ja F-G-ikäiset sunnuntaina.

Junioriotteluiden lomassa nähdään myös kahden ottelun verran aikuisten huippupesäpalloa. Naisten Superpesiksen harjoitusottelussa pääsarjatasolle noussut Haminan Palloilijat kohtaa Hyvinkään Tahkon lauantaina 4.2. kello 19. Miesten puolella HP:n ja Kouvolan Pallonlyöjien ykköspesisjoukkueet ottavat mittaa toisistaan kiihkeässä paikallisderbyssä sunnuntaina 5.2. kello 19.

Otteluohjelma ja lisätiedot Haminan Palloilijoiden Talviturnauksesta löytyvät seuran verkkosivuilta.