Otteluita seuraamaan on vapaa pääsy. Pelipaikkoja ovat Myötätuuli Areena Ilmajoella ja Patruuna-Areena Lapualla sekä myöhemmin myös Seinäjoki Areena. Lisäksi Koskenkorvan Urheilijat toteuttaa otteluista suoria lähetyksiä YouTubessa.

– Kaikkiin kevään junioriturnauksiimme pystytään ottamaan mukaan 96 joukkuetta ja juniorit pääsevät pelaamaan talven aikana hurjat 159 ottelua. Koskenkorvan Urheilijoiden omille ja Laihin Lujan junioreille hallikausi tuo keskimäärin 6-11 halliottelua joukkuetta kohden, iloitsee Jani Karvonen Koskenkorvan Urheilijoista.

Lisätietoa turnauksista löytyy Koskenkorvan Urheilijoiden verkkosivuilta. Tulospalvelu seuraa turnausten etenemistä tutussa osoitteessa www.pesistulokset.fi.

Tiedustelut: Jani Karvonen | 050 597 2425 | jani.karvonen(ät)koskenkorvanurheilijat.fi