Oulussa järjestetään lauantaina 4.2.2023 pesäpalloleiri, joka on tarkoitettu vuonna 2014-2009 syntyneille tyttöjunioreille.

Samana päivänä klo 17.00 järjestetään myös naisten pesäpallo-ottelu Lippo naiset vs. Pohjois-Suomi All Stars. All Stars -joukkueessa pelaa Oulun seudulta lähtöisin olevia ja Oulussa asuvia Superpesis-pelaajia. Joukkueessa mukana ovat muun muassa vuoden naispesäpalloilija Manse PP:n Siri Eskola, Manse PP:n Ella Korpela, Porin Pesäkarhujen Henna Juka, Emilia Itävalo sekä Annika Linna ja Emilia Linna.

Leirille voivat osallistua kaikki pesäpalloa harrastavat pelaajat. Leirin ohjaajina toimivat Oulun Lipon naispelaajat ja juniorivalmentajat sekä All Stars -joukkueen tähtipelaajat mm. Henna Juka ja Emilia Linna.

Tapahtuman järjestävät Lippo Juniorit ja Raksilan likat Ry. Tapahtuma on osa Lippo Junioreiden 20-vuotisjuhlavuotta. Ottelu ja leiri järjestetään Ouluhallissa.

Lisätietoa naisten ottelusta ja leiristä: www.psallstars.fi