Pelipäivät on jaettu ikäluokittain. C-ikäiset pelaavat torstaina 2.2., D-ikäiset perjantaina 3.2., E-ikäiset lauantaina 4.2. ja F-G-ikäiset sunnuntaina 5.2.

– Suosio on valtaisaa, koskaan ennen ei ole yli 60 joukkuetta ollut mukana. Aikataulu on tiivis ja aamusta iltaan pelataan, mutta todella hienoa on tarjota juniorijoukkueille mahdollisuus kohottaa yhteishenkeä ja pelata pesistä keskellä talvea, iloitsee Haminan Palloilijoiden toiminnanjohtaja Marko Hovi.

Viikonloppuna Ruonalan hallissa nähdään myös huippupesäpalloa. Naisten Superpesiksen harjoitusottelussa pääsarjatasolle noussut Haminan Palloilijat kohtaa Hyvinkään Tahkon lauantaina. Miesten vuoro on sunnuntaina, kun HP:n ja Kouvolan Pallonlyöjien ykköspesisjoukkueet ottavat mittaa toisistaan.

Haminan Palloilijoiden Talviturnauksen otteluohjelma löytyy kokonaisuudessaan seuran verkkosivuilta.