Valitse sivu

Totta se on, pesäpallo raivaa itselleen tilaa väkirikkaissa Etelä-Aasian maissa. Tukea ja apua kuitenkin tarvitaan, mihin välinelahjoitus on oiva ja helppo tapa kenelle tahansa kantaa kortensa kekoon. Tarkemmat tiedot mahdollisuuksista lahjoittaa välineitä keräykseen löytyvät tämän uutisen alaosasta.

Laita kiertoon pesisvälineesi, joita et enää tarvitse ja toimita ne keräykseen. Kansainvälisen pesäpallotoiminnan aktiivit huolehtivat välineiden päätymisen oikeisiin paikkoihin kohdemaissa.

– Pärjätäkseen laji tarvitsee alueella tapahtuvaa välinevalmistusta, harrastajapohjaa, valmennusta sekä kilpailutoimintaa. Intian koulujen mestaruusturnaus, Aasian mestaruusturnaus sekä alueen joukkueiden unelma päästä Suomeen pelaamaan sekä katsomaan pesäpalloa kesällä 2023 ovat Etelä-Aasian pesäpallotoimijoille valtavia haaveita. Niiden kasvaessa ja saadessa tukea paikallisesti aukeaa myös kansainvälisen yhteistyön mahdollisuuksia täysin uudessa mittakaavassa, toteaa Nepalin maajoukkuetta Intian World Cup -turnauksessa 2019 luotsannut Mikko Pirhonen.

Valitse oma tapasi lahjoittaa

  • Postita välineet osoitteeseen: Pesäpalloliitto, Robert Huberin tie 2, 01510 Vantaa (lähettäjä maksaa postimaksun)
  • Tuo välineet Vantaalle Pesäpalloliiton toimistolle ti 21.12. tai ke 22.12. kello 10-16
  • Tuo välineet Jyväskylässä Hippokselle ma 19.12. kello 17-18 (yhteyshenkilö Perttu Hautala, p. 040 562 4846), Oulussa Ouluhallin kahvioon ti 20.12. kello 18 (yhteyshenkilö Akseli Wiik, p. 040 833 4490) ja Tampereella Varalan urheiluopiston vastaanottoon ma 19.12. kello 8-19

Auttaminen on mahdollista myös joulun jälkeisenä aikana. Uusia tapoja osallistua ja olla mukana on luvassa sekä yksityishenkilöille että yrityksille. Niistä tiedotetaan erikseen myöhemmin.