Valitse sivu

Varaslähtö kauteen otetaan jo viidennen kerran Fugepesis-tapahtumassa Espanjan Aurinkorannikolla. Naisten ottelussa Fuengirolassa kohtaavat Lapuan Virkiä ja Joensuun Maila lauantaina 22.4. kello 13 (paikallista aikaa). Miesten sarja-avauksessa ovat vastakkain Imatran Pallo-Veikot ja Hyvinkään Tahko sunnuntaina 23.4. samaan aikaan.

Ankkureiden lisäksi sarjanousijana kauteen lähtee Haminan Palloilijat, joka palaa naisten Superpesikseen 16 vuoden tauon jälkeen. Molemmat joukkueet pelaavat kotiyleisönsä edessä heti kotimaan avausviikolla. Alajärvellä vierailee Imatran Pallo-Veikot ja Haminassa Seinäjoen Maila-Jussit lauantaina 13.5.

Haminan Palloilijat vie kotiottelunsa Lapuan Virkiää vastaan Kuusankoskelle osana Superlauantai-tapahtumaa 17.6. Nykyisin Kouvolan kaupunkiin kuuluvalla Kuusankoskella ei ole aiemmin pelattu naisten pääsarjaottelua. Virkiän riveissä pelaa Kuusankosken Puhdin kasvatti Iina Lehtinen.

Heinäkuussa superpesisherkkua on tarjolla runsaasti, kun Itä-Länsi-tapahtuma siirtyy tänä vuonna elokuulle. Suomen suosituimmat tähdistöottelut, pesäpallon Itä-Lännet, pelataan Sotkamossa 4.-6.8.

Viimeiset ottelut miesten Superpesiksen runkosarjassa ovat ohjelmassa torstaina 10.8. Pudotuspeleihin etenevät 10 parasta, joista 7.-10.-sijoittuneet aloittavat puolivälieräkarsinnalla. Naisten päätöskierroksella ovat tulessa kaikki joukkueet sunnuntaina 13.8. Kahdeksan parhaan pudotuspelit alkavat keskiviikkona 16.8.

Miesten ja naisten Superpesiksen otteluohjelmat 2023 on päivitetty tulospalveluun.