Pesäpallon 100-vuotisjuhlavuosi alkaa lähestyä loppuaan. Kansallispelimme juhlavuosi on tarjonnut hienoja hetkiä niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Tästä on hyvä jatkaa kohti pesäpallon seuraavaa sataa vuotta.

Nyt on aika hiljentyä joulun viettoon. Tänä vuonna Pesäpalloliitto lahjoitti joulumuistamiset kotimaisen nuorisotyön tukemiseen Suomen Nuorisoseurojen toiminnan kautta.

Vuosi 2023 odottaa jo nurkan takana. Pesäpallokauden alkutahdit lyödään heti helmikuun alusta lähtien Halli-SM-turnauksissa. Luvassa on tulevien kuukausien aikana useita huippuhetkiä, kuten Superpesis-kauden avaus Espanjan Aurinkorannikolla Fugepesiksessä, jännittävät ennakkoasetelmat Superpesiksessä ja Ykköspesiksessä, Itä-Länsi Sotkamossa 4.‒6.8., valtakunnalliset leirit ympäri Suomea sekä tietysti koko pesiskausi.

Hyvää joulua ja iloa tulevalle vuodelle 2023 toivottaen,

Pesäpalloliitto