Kolmatta kertaa Fugepesis-tapahtuman ohjelmassa olevan yläkoululeirityksen järjestää Pesäpalloliitto yhteistyössä Saarikoski Travelsin kanssa. Leirin lähtökohta on erityisesti nuoren kasvaminen urheilijana, ja sen sisältö vastaa Suomessa järjestettäviä leirityksiä painottuen lajisisällöltään hieman enemmän pelaamiseen. Valmentajina toimivat Perttu Hautala, Henni Kuoppala ja Sami Partanen.

– Hienoa lähteä Espanjan lämpöön huippuolosuhteisiin tukemaan nuoria urheilijan polulla. Matkalaukkuun on huivi ja aurinkorasva jo pakattu, viime kauteen mittavan ja menestyksekkään peliuransa päättänyt Sami ”Eko” Partanen myhäilee.

Paikat maksimissaan 50 yläkoululeiriläiselle täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä edellytyksenä sitoutunut ja esimerkillinen toiminta aikaisemmilla leiriviikoilla. Yläkoululeirityksessä mukana olleille lähetetään ilmoittautumisohjeet. Ilmoittautuminen alkaa ma 21.11.2022 klo 18.00.

– Kannattaa tutustua ohjeisiin huolellisesti ja olla valmiina, kun ilmoittautuminen alkaa. Ennakkokyselyssä kiinnostus leiritystä kohtaan on ollut jälleen suurta, samalla kun yläkoululaisten kokonaismäärässä tehtiin ennätys noin 500 osallistujalla, leirin vastuuvalmentaja Perttu Hautala kertoo.

Yläkoululeiritys Espanjassa 20.–27.4.2023 maksaa 965 euroa. Hinta sisältää muun muassa lennot Tampere-Malaga-Tampere, lentokenttäkuljetukset, majoittumisen hotelli San Ferminissä, hotelliaamiaiset, viisi lounasta, seitsemän päivällistä, harjoittelut kentällä sekä otteluliput Fugepesikseen.

Vuoden 2023 Superpesiskausi käynnistyy Fugepesis-tapahtumalla Espanjan Aurinkorannikolla 22.-23.4.2023. Lisätietoa matkapaketeista löytyy osoitteesta www.fugepesis.fi.

Lisätietoa yläkoululeirityksestä Benalmadessa ja Fuengirolassa:

Perttu Hautala | 040 562 4846 | perttu.hautala(ät)pesis.fi