Seurat voivat hakea toiminnallista Pesis100-tukea erilaisiin projekteihin, jolla edistetään lasten ja nuorten pesäpallotoimintaa. Yksittäiselle projektille voidaan myöntää tukea maksimissaan 5 000 euroa. Tukea voivat hakea kaikki Pesäpalloliiton jäsenseurat. ”Pesäpalloliitto haluaa pesäpallon juhlavuoden lopuksi huomioida vielä seuroja ja avaa joulukuulle tukihaun. Liiton tulevassa strategiassa elinvoimaiset seurat on nostettu keskiöön, ja tämä tuki edesauttaa osaltaan seuroja niiden toiminnan kehittämisessä”, sanoo Pesäpalloliiton puheenjohtaja Ossi Savolainen. Haku on avoinna joulukuun ajan 1.‒31.12.2022. Pesäpalloliitto tiedottaa päätöksistä tammikuun aikana 2023. Pesis100-tukea voi hakea:

  • lasten ja nuorten toiminnan lisäämiseen (esim. uudet pesisliikkari- ja pesiskouluryhmät, kerhot, joukkueet)
  • tuomaritoiminnan kehittämiseen (esim. tuomarivastaava, kannustaminen toimintaan)
  • palkkaukseen (esim. kesätyöntekijä, projektinvetäjä)
  • osaamisen lisäämiseen (esim. valmentajien kouluttaminen)
  • tapahtumiin (esim. uusasiakashankinta)
  • uuteen kokeiltavaan toimintamuotoon (jotain, mitä seurassa ei ole aiemmin ollut)
  • muuhun lasten ja nuorten projektitoimintaan

Tukea voi hakea suoraan tästä: https://q.surveypal.com/Pesis100-tuki  Lisätietoja: Nuorisopäällikkö Anriika Heinonen, anriika.heinonen(at)pesis.fi Toiminnanjohtaja Vesa Rämet, vesa.ramet(at)pesis.fi (lisätietoja 27.-31.12.2022 välisenä aikana)

Uutista päivitetty 18.1.2023