Valitse sivu

Uuden liittojohtokunnan jäseninä kaudella 2023–2024 aloittavat vaalitoimikunnan ehdotuksen mukaisesti Antti Aine Turusta, Emmi Eteläsalo-Holmberg Espoosta, Niko Kaukovalta Kotkasta, Harri Lamminen Tampereelta, Jaana Ojaniemi Haapajärveltä, Risto Ojanperä Seinäjoelta, Sami Ritola Kangasalta, Juha Tanskanen Sotkamosta ja Hannu Toivonen Raumalta.

Liiton puheenjohtajaksi valittu Ari Mononen on aiemmin toiminut liittojohtokunnan varapuheenjohtajana kaudella 2020–2022. Ari Mononen voitti Antti Aineen tiukassa äänestyksessä luvuin 42-41.

‒ Meidän pitää saada pesäpallosta entistä vetovoimaisempi ja saada lajia vielä enemmän tunnetuksi. Useat lajit taistelevat tällä hetkellä samoista nuorista, ja meidän pitää saada heitä pesäpallon pariin. Samalla pitää huomioida tietenkin suomalaisen yhteiskunnan kehitys. Jatkossa pesäpalloyhteisön tulee olla entistä avoimempi ja käydä keskustelua sekä puhaltaa vielä enemmän yhteen hiileen.  Yksi asia, jota haluan korostaa, että jokainen arvostaisi yhä enemmän omaa lajia ja myös sitä kautta pesäpallolle saadaan enemmän arvostusta, sanoo puheenjohtaja Ari Mononen.

Syyskokous vahvisti myös toiminta- ja taloussuunnitelman vuodelle 2023.