Urheilijat kohtaavat nykyisin uudenlaisia haasteita, kun istumiseen käytetään enemmän aikaa. Negatiivinen vaikutus ulottuu liikkuvuuteen ja alentaa suorituskykyä.

– KoU:n ja Laihian Lujan toiminnan tavoitteena on kasvattaa urheilijoiden fyysisiä ominaisuuksia, fyysisen harjoittelun laatua sekä vähentää urheilijoiden jännitys- ja kiputiloja sekä loukkaantumisriskejä. Samalla TE3 -konseptin kautta nuorille junioreille pystytään opettamaan kehonhallinnan harjoitteita ja korostamaan oikeiden suoritusliikkeiden tärkeyttä, seurojen tiedotteessa todetaan.

– Alkutestit on tällä hetkellä tehty noin 180 juniorille ja edustuksen pelaajalle Koskenkorvalla ja Laihialla. Tämän pohjalta lähdemme marraskuussa liikkeelle, Koskenkorvan Urheilijoiden superpesisjoukkueen vastuuvalmentaja Antti Kuusisto kertoo.

Lisätietoa Koskenkorvan Urheilijoiden sivuilta