Valitse sivu

Miesten joukkueet kaudella 2023 ovat: Alavuden Peli-Veikot, Haminan Palloilijat, Jyväskylän Kiri 2020, Jyväskylän Lohi, Kankaanpään Maila, Kannuksen Ura, Kouvolan Pallonlyöjät, Loimaan Palloilijat Junioripesis, Oulun Lippo Juniorit, Puijon Pesis, Seinäjoen Maila-Jussit, Simon Kiri.

Naisten joukkueet kaudelle 2023 ovat etelälohkossa: Jalasjärven Jalas, Janakkalan Jana, Jyväskylän Kirittäret, Laitilan Jyske, Mailajuniorit, Pesäkarhut, Pesä Ysit ja Pöytyän Urheilijat. Pohjoislohkossa pelaavat Kajaanin Pallokerho, Lappajärven Veikot, Oulun Lippo Juniorit, Pattijoen Urheilijat, Puijon Pesis, Seinäjoen Maila-Jussit, Tyrnävän Tempaus ja Ylivieskan Kuula.

Uutinen sarjajärjestelmistä: https://www.pesis.fi/uutiset/2022/11/pudotuspelikarsinta-ja-paras-seitsemasta-puolivalierat-miesten-superpesikseen-kaudella-2023/

Miesten Ykköspesiksen sarjajärjestelmä

Naisten Ykköspesiksen sarjajärjestelmä