Valitse sivu

Itä-Länsi-tapahtuman lipunmyynti on nyt käynnissä. Tapahtumaan on tarjolla lippuja eri hinta- ja katsomokategorioista.

Edullisimmin kaikkia otteluita pääsee seuraamaan ostamalla ennakkoon myytävän koko viikonlopun lippupaketin. Lippupaketti sisältää poikien ja tyttöjen sekä miesten ja naisten ottelut. Paketti maksaa edullisimmillaan 62 euroa.

Naisten ja miesten otteluihin on myynnissä myös erikseen lippuja, ja ne maksavat 30–48 euroa per peli. Naisten ottelu pelataan lauantaina 5.8. klo 16.00 ja miesten ottelu sunnuntaina klo 13.00. Alle 18-vuotiaat pääsevät seuraamaan miesten ja naisten pelejä edullisesti, 13 euron hintaan.

Sekä perjantaina 4.8. että lauantaina 5.8. nuorten otteluita pääsee seuraamaan kymmenellä eurolla. Lisäksi tapahtumaan on myynnissä myös VIP-lippuja niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin.

Tapahtuman liput myy Ticketmaster.

Tähdistöotteluihin odotetaan paikalle noin 10 000 kävijää, niin innokkaita pesäpallofaneja kuin ensikertalaisiakin.

‒ 10 000 kävijää viikonlopun aikana tarkoittaa, että parhaat paikat myydään jo varmasti hyvissä ajoin ennakkoon. Liput Itä-Länteen ovat hyvä lahjaidea esimerkiksi isänpäiväksi tai jouluksi, sanoo Itä-Lännen tapahtumavastaava Aleksi Järviaho.

Itä-Länsi on pelattu viimeksi Sotkamossa vuonna 2012. Paikkakunnalla on pesäpallon pelaamisessa pitkät perinteet, ja ottelut päästään pelaamaan vuonna 2022 uusitulla Marjex Stadionilla.

Urheilun ystäville halutaan tarjota tapahtumaviikonloppuna kokonaisvaltainen elämys, ja pelien lisäksi Sotkamon alueelle on suunnitteilla myös ohjeisohjelmaa.

‒ Tapahtumaviikonloppu keskittyy Marjex Stadionille ja sen välittömään läheisyyteen. Haluamme tuottaa monipuolisesti ohjelmaa ja palveluita niin, että pesiskansa viihtyy ja nauttii olostaan Hiukassa aamusta iltaan. Tämä tarkoittaa myös lajispesifejä, viihteellisiä elementtejä, sanoo Superjymy Oy:n markkinointipäällikkö Olli Korhonen.

Itä-Länsi-tähdistöottelu järjestään Sotkamossa ensi kesänä kuudetta kertaa. Idän ja Lännen joukkueet mittaavat paremmuuttaan neljässä huippuottelussa: miehissä, naisissa, pojissa ja tytöissä. Vuonna 2023 järjestetään miesten 88. ja naisten 61. Itä-Länsi-ottelu.

Itä-Länsi-tapahtuma

  • 4.‒6.8.2023 Sotkamossa Marjex Stadionilla
  • Otteluiden alustava aikataulu:
    • 4.8. klo 13.30 Pojat, klo 18.00 miesten Superpesis-ottelu
    • 5.8. klo 11.00 Tytöt, klo 16.00 Naiset
    • 6.8. klo 13.00 Miehet
  • Ensimmäinen Itä-Länsi-tapahtuma järjestettiin vuonna 1932

Lisätietoa Itä-Länsi-tapahtuman verkkosivuilla

Lippuja pääset ostamaan tästä