TOIMIJAREKRYILTA TO 6.10. KLO 18.00–19.30

Hei uusi kausi alkaa, kaikki tasajalkaa…Vai onko sittenkään kaikki vielä valmiina? Onko seurassamme uusien toimijoiden rekrytointi kunnossa? Mistä toimijoita oikein löytäisi lisää? Haaste on meille vapaaehtoistoimintaa pyörittäville yleinen ja yhteinen. Tilaisuudessa saat vinkkejä, mistä ja millä keinoilla uusia toimijoita voisi löytää mukaan seuran toimintaan!

Lisätiedot: Mika Mikola, mika.mikola@pesis.fi, 050 557 8522

OKM SEURATUEN SPARRAUSTILAISUUS TO 27.10. KLO 17.3018.30

Opetus- ja kulttuuriministeriön seuratoiminnan kehittämistuki on tarkoitettu lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen lisäämiseen sekä monipuolisen organisoidun liikunnan kehittämiseen.

Seuratuen tavoitteena on edistää matalan harrastuskynnyksen toimintaa lasten ja nuorten liikunnassa, kokeilla innovatiivisia toimintamalleja, lisätä toimintaan monipuolisuutta esimerkiksi uusien lajien kautta tai kehittää lajitoiminnan sisällä harrastustoimintaa. Seuratuen avulla voidaan myös vahvistaa toiminnan laatua ja yhteisöllisyyttä, sekä tukea vapaaehtoistyötä.

Seuratukea vuodelle 2023 voi hakea 1.-30.11. Pesiksen oma info seuraväelle on siis mitä otollisimpaan aikaan.

TUKI-INFOTILAISUUS TO 27.10. KLO 19-20

Pesäpalloliiton junioripäällikkötuen sekä opetus- ja kulttuuriministeriön seuratuen lisäksi on muitakin tukia, joita seurat voivat hakea. Monelle lienee tuttuja esimerkiksi Kesäduuni OP:n piikkiin tai S-ryhmän kannustajat. Leader-hanke, säätiöiden tuet tai jopa yksittäisten yritysten ja tahojen tarjoamat stipendirahastot voivat hyödyttää seuraasi. Tule kuulemaan ja keskustelemaan aiheesta lisää.

Tilaisuuksiin pääset ilmoittautumaan tästä linkistä: Syksyn tilaisuudet seuratoimijoille.
Voit ilmoittautua haluamiisi tilaisuuksiin, vaikka vain yhteen tai vastaavasti kaikkiin samalla kertaa.

Muistathan täyttää lomakkeeseen yhteystietosi, jotta voimme lähettää sinulle Teams-kutsun tilaisuuteen. Kutsu lähetetään viimeistään pari päivää ennen tilaisuutta. Jos kutsua ei löydy, tarkistathan myös roskapostisi. Tarvittaessa ole yhteydessä mika.mikola@pesis.fi tai mona.hupli-kotiranta@pesis.fi.