Oulaisten Huiman kasvatti Raudasoja siirtyi Mansen paitaan pelattuaan kaksi superpesisuransa ensimmäistä kautta Seinäjoen Maila-Jusseissa ja voitettuaan vuoden tulokkaan pystin 2020. Jälki on ollut hurjaa niin sisällä ykköstilanteen purkajana kuin varmaotteisena ulkopelaajana etukentällä. Raudasoja toi elokuun 10 ottelussa 29 juoksua ja takoi 59 kärkilyöntiä 81 % onnistumisella.

Vaikka meriittejä on Jukka-Pekka Vainionpäällä ansioluettelo täynnä, Vimpelin Vedon jokerikotiuttaja juhli vasta tällä viikolla ensimmäisiä välierävoittoja uransa toisessa välieräsarjassa. Kuudennen lyöjäkuninkuutensa ja neljännen tehopelaajan tittelinsä vienyt Vainionpää on näyttänyt menestysnälkänsä toteen teoillaan. Elokuun 11 ottelun saldo on 2+39 lyötyä, 10 tuotua ja 61 kärkilyöntiä sekä neljä joukkueensa ykköspalkintoa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Superpesis (@superpesis) jakama julkaisu

Ykköspesiksen elokuun pelaajat Haminan Palloilijoista

Haminan Palloilijat tavoittelee superpesispaikkaa sekä miesten että naisten edustusjoukkueillaan. Molempien osalta tavoite on vain yhden otteluvoiton päässä, ja tarvittaessa uusi mahdollisuus odottaa superpesiskarsinnassa.

Miesten puolella Hyvinkään Tahkon kasvatti Joosua Rättö oli elokuun otteluissa hurjassa iskussa lyöntipaikalla. Lyöjäjokeri nakutti 10 otteluun tehot 3+30 lyötyä ja 45 kärkilyöntiä sekä vei neljästi joukkueensa ykköspalkinnon.

Kasvattajaseurastaan Joensuun Mailasta Haminan Palloilijoihin siirtynyt Reetta Juntunen on ollut vahvassa vedossa erityisesti kauden tärkeimmissä otteluissa. Elokuun 10 otteluun numerolla 3 lyövä Juntunen iski seitsemän tuodun lisäksi 0+9 lyötyä juoksua ja 62 kärkilyöntiä hulppealla onnistumisprosentilla 83,8.

Molemmille Ykköspesiksen elokuun pelaajille valinta kuukauden pelaajaksi on uran ensimmäinen.

Kuukauden pelaajat kautta aikain

Kuukauden pelaajat vuodesta 2008 lähtien