Pesäpallokauden päätösristeily risteillään Tallink Siljan M/s Baltic Princessillä Turusta 15.–16. lokakuuta 2022. Risteilyllä järjestetään tuttuun tapaan Pesäpallokauden parhaat -palkintogaala. Gaalassa palkitaan muun muassa vuoden pesäpalloilijat, pelinjohtajat ja tänä vuonna ansioituneita seuroja.

Palkintogaalan juontaa Ruudun lähetyksistäkin tuttu Olli Eronen.

”Upeaa päästä muutaman välivuoden jälkeen viettämään päätösjuhlaa. Toivottavasti laivalla nähdään sankoin joukoin pesiskansaa juhlistamassa kansallispelimme merkkivuotta”, Eronen sanoo.

Palkintogaala pidetään Starlight-yökerhossa 15.10. klo 19.00‒20.15.

Päätösristeilyn viralliset matkapaketit sisältävät sisäänpääsyn myös palkintogaalaan.

Osta matkapakettisi Matkapoikien sivuilta tästä linkistä!

Risteily lähtee Turun satamasta (Linnankatu 91) lauantaina 15.10. klo 18.30 ja palaa takaisin sunnuntaina 16.10. klo 16.30. Risteilylle järjestetään myös suorat bussikuljetukset Helsingistä, Tampereelta ja Porista. Menossa ovat mukana niin vuoden pesäpalloilijat, pelaajat, valmentajat, tuomarit, päätoimiset, seura-aktiivit, katsojat, kannattajat kuin kansallispelimme ystävät.