Välieräjoukkueet ovat tuttuja menestyjiä viime vuosilta. Jymy vei kaksi edellistä mestaruutta ja kukisti vuoden takaisessa loppuottelussa VePen, joka puolestaan juhli seurahistoriansa ensimmäistä SM-mitalia.

KPL on pelannut kuluvalla kaudella tappioitta hirmuisalla 15 ottelun juoksuerolla 294-35. Tahko tavoittelee paluuta mitalikantaan välivuoden jälkeen.

Poikien Superpesiksen välierien otteluohjelma on julkaistu tulospalvelussa. Loppuotteluun etenee kahdella voitolla.

Yleisöä odotetaan runsaasti Jyskeen ja Feran paikalliskohtaamisiin

Porin, Rauman ja Laitilan välinen matka on ainoastaan noin 80 kilometriä. Silti tämän reitin varrelta löytyy kolme tyttöjen Superpesiksen välieräjoukkuetta. Kapuloita rattaisiin pyrkii laittamaan viime syksyn SM-hopeajoukkue Jyväskylän Kirittäret, joka tavoittelee seurahistoriansa ensimmäistä mestaruutta ikäluokassa.

Mielenkiintoisessa ja varmasti yleisöä kiinnostavassa paikallismittelössä ensimmäistä B-ikäisten SM-mitaliaan hakeva Laitilan Jyske saa vastaansa Feran, tyttöjen Superpesiksen kautta aikain menestyneimmän seuran. Fera on yltänyt viidellä edellisellä kaudella loppuotteluun ja voittanut niistä kaksi mestaruutta. Alkulohkossa Jyske oli kuitenkin parempi ja vei lohkon ykkössijan.

Toisessa parissa Pesäkarhut-Akatemia Porista kohtaa Kirittäret. Pesäkarhujen edellinen B-tyttöjen SM-mitali on mestaruuskaudelta 2018.

Tyttöjen Superpesiksen välierien otteluohjelma on julkaistu tulospalvelussa. Loppuotteluun etenee kahdella voitolla.