Valitse sivu

Assistentin toimenkuvaan kuuluu kilpailu- ja huippupesäpalloyksikön toimintojen tukeminen, valtakunnallisen kilpailutoiminnan sekä lisenssiasioiden asiakaspalvelu, neuvonta ja valvonta sekä koulutuspäällikön toiminnan tukeminen. Assistentti toimii osana tiimiä, joka vastaa pesäpallon kilpailu- ja tuomaritoiminnasta.

Edellytämme, että olet innostunut, motivoitunut ja kiinnostunut pesäpallon kilpailutoiminnasta ja että sinulta löytyvät hyvät tietotekniset taidot. Sinulla on valmiudet joustaviin työaikoihin sekä ilta- ja viikonlopputöihin erityisesti pesäpallon kilpailukauden aikana.

Jos sosiaalisuus, avoimuus ja suunnitelmallinen sekä tavoitteellinen työote ovat vahvuuksiasi ja sinulla on hyvät asiakaspalvelutaidot, saatat olla etsimämme henkilö. Tehtävä vaatii sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn että mutkatonta soveltuvuutta ryhmätyöskentelyyn. Työpaikka sijaitsee Vantaalla, mutta työtä on mahdollista hoitaa osittain etätyönä.

Tehtävässä noudatetaan urheilujärjestöjä koskevaa työehtosopimusta. Assistentin lähiesihenkilönä toimii kilpailun ja huippupesäpallon johtaja.

Tarjoamme modernin työympäristön sekä haasteellisen tehtävän nykyaikaisessa ja sporttisessa työyhteisössä.

Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelon palkkatoiveineen pyydämme lähettämään 23.9.2022 mennessä Suomen Pesäpalloliiton toiminnanjohtajalle Vesa Rämetille, vesa.ramet(ät)pesis.fi tai postitse Suomen Pesäpalloliitto ry / Vesa Rämet, Robert Huberin tie 2, 01510 Vantaa (kuoreen tunnus Kilpailu- ja huippupesäpalloyksikön assistentti). Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lisätiedot 12.9.2022 alkaen: Timo Lamminen, kilpailun ja huippupesäpallon johtaja, 050 348 6013